Etsitkö verkkokaupallesi ulkoasun suunnittelijaa ja toteuttajaa?
Suunnittelen yksilöllisiä verkkokauppoja käsityöläisen otteella ja palvelen asiakkaitani antaumuksella. Olen suunnitellut ja toteuttanut verkkokauppoja vuodesta 2006 lähtien, joten kokemusta on monesta eri alasta ja tyylisestä kaupasta.
Työskentelen mielelläni pienten ja keskikokoisten verkkokauppojen parissa. Pyrin pitkäaikaiseen yhteistyöhön – muutamien asiakkaiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo lähes 20 vuoden ajan.
Olen parhaimmillani kun pääsen auttamaan ihmisiä. Puhun ammattislangin sijaan selkokieltä – ihmiseltä ihmiselle.  
MyCashflow eCommerce Professional -tunnus myönnetään ansioituneimmille kumppaneillemme. Olen suunnitellut yli 10 vuoden aikana lukuisia MyCashflow-kauppoja. Pyöritän myös omaa Poster Mister kauppaani MyCashflow-alustalla, joten minulla on kokemusta myös kauppiaan roolista.
Asiakkaani
Pääasiassa asiakkaani ovat pk-yrityksiä, jotka arvostavat hyvää ja mutkatonta palvelua, suoraa suhdetta suunnittelijaan ja haluavat panostaa verkkokaupan ulkoasuun sekä käytettävyyteen.
Muutamia esimerkkejä asiakkaistani: TritaniumOle Hyvä LuonnontuoteTyttö ja vuohiPoster Mister
Mycashflow-verkkokauppa
Verkkokauppojen alustana olen käyttänyt yleensä kotimaista Mycashflow-verkkokauppaohjelmaa, joka on aidosti helppokäyttöinen alusta niin myyjälle kuin suunnittelijallekin. Suosittelen yli 10 vuoden kokemuksella Mycashflowta, mielestäni se on paras suomalainen verkkokauppaohjelma pienille ja keskikokoisille verkkokaupoille.
Mitä homma sitten maksaa?
Tekemäni verkkokauppaprojektit ovat yleensä hintaluokaltaan 3000-6000€ (alv 0). Joskus toteutukseen riittää yksinkertaisempi ote. Joten kannattaa olla yhteydessä, vaikka budjetti ei aivan yltäisikään moniin tuhansiin euroihin. Olen tehnyt myös pienempiä ja nopeampia verkkokauppaprojekteja n. 1500-2000 euron tuntumassa.
MyCashflown vahvuuksia
Kaupan hallitseminen on helppoa selkeän ja tehokkaan ylläpidon avulla. MyCashflowlla on panostettua alusta saakka ylläpidon käytettävyyteen. Tämä säästää kauppiaan aikaa ja kallisarvoisia hermoja. 
Palvelu on suunniteltu vartavasten suomalaisille verkkokauppiaille, joten sopivat integraatiot ja lisäosat löytyvät yleensä valmiina. 
Kieliversioiden ja b2b-kaupan lisääminen on vaivatonta (monessa muussa verkkokauppa-alustassa eri kieliversioiden tekeminen ei ole tehty niin helpoksi).
MyCashflown ylläpito ja sivupohjat ovat rakennettu nykyaikaisten standardien mukaisesti. Modernit sivupohjat varmistavat kävijälle hyvän käyttäjäkokemuksen ja hakukoneetkin tykkäävät niistä.  
Muut verkkokauppaohjelmat
Kokemusta löytyy myös muista alustoista, joten kannattaa olla yhteyksissä jos kaipaat vaikka verkkokaupan ulkoasun uudistusta tai pientä päivitystä sivuille.
Painotöiden ja yritysilmeiden suunnittelu
Suunnittelen myös painotuotteita ja yritysilmeitä. Usein projekti sisältääkin koko paketin: suunnittelen ja toteutan aloittavan yrityksen logon, ilmeen, verkkokaupan ja painotuotteet.
Koko yrityksen ilme saadaan yhtenäiseksi kun projektissa käytetään yhtä suunnittelijaa. Tämän lisäksi esimerkiksi viestintä on yksinkertaista ja tehokasta. Näin säästyy selvää rahaa ja projektin hallinta helpottuu kummasti.
Takaisin ylös