Tarvitsetko helppokäyttöisten ja vaikuttavien sivujen suunnittelua ja toteutusta. Jos tarvitset aivan uudet sivut tai kaipaat nykyisten sivujen uudistusta, ota ihmeessä yhteyttä.
Suunnittelen ja toteutan jokaisen sivuston uniikilla tavalla – en oikaise käyttämällä valmiita sivupohjia.   
Työskentelen mielelläni pienten ja keskikokoisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Pyrin pitkäaikaiseen yhteistyöhön – muutamien asiakkaiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo lähes 20 vuoden ajan.
Olen parhaimmillani kun pääsen auttamaan ihmisiä. Voit jättää minun huoleksi tekniset haasteet ja tylsät nettihommat. Puhun ammattislangin sijaan selkokieltä – ihmiseltä ihmiselle.  
Minulla on takana lähes 100 erilaista verkkoprojektia ja kokemusta alalta jo yli 15 vuoden ajalta.
Mitä homma sitten maksaa?
Tekemäni verkkosivustoprojektit ovat yleensä hintaluokaltaan 3000-5000€ (alv 0). Osa projekteista on tuota jonkin verran isompia, n. 8000-10000€ hintaluokassa. Joskus toteutukseen riittää yksinkertaisempi ote tai tarve voi olla vaikka yhden sivun näyttävä toteutus. 
Joten kannattaa olla yhteydessä, vaikka budjetti ei aivan yltäisikään tuonne tuhansiin euroihin. Olen tehnyt myös pienempiä verkkosivustoprojekteja n. 1500-2000 euron tuntumassa.
Responsiiviset ja mobiiliystävälliset sivustot
Suunnittelemani sivustot ovat aina myös mobiiliystävällisiä ja sivut skaalautuvat aina käyttäjän näytön mukaan. Näin käytettävyys ja ulkoasu säilyy kunnossa riippumatta siitä millä laitteella sitä käytetään. 
Helppokäyttöinen ylläpitojärjestelmä
Sivuston ylläpito hoituu tehokkaasti helpon ylläpitojärjestelmän avulla. Ylläpitojärjestelmä on hyvä valita aina kyseisen projektin tarpeiden mukaan. Pienille ja keskikokoisille sivustoille yksi parhaista on Webflow -järjestelmä. Moderni ja sujuva palvelu takaa sen että teknisten seikkojen, päivitysten ja tietoturvan takia ei tarvitse menettää yöunia.
Webflown-palvelun etuja 
 – Edullinen ja moderni ylläpitoalusta
 – Mahdollistaa visuaalisesti näyttävän ja helppokäyttöisen sivuston toteutuksen
 – Hankalista teknisistä päivityksistä ja tietoturvasta ei asiakkaan tarvitse huolehtia, koska Webflow on palvelupohjainen
 – Sivuston ylläpito ja muokkaaminen on helppoa visuaalisten muokkaustyökalujen avulla (helpompaa kuin esim. tavanomaisen Wordpress -sivuston päivitys)
 – Sivusto on monipuolisemmin muokattavissa ja toimii nopeammin kuin vastaavat Wordpress-sivut  
Sivuston sisältö ja hakukoneoptimointi
Kaikki sivustoni toteutan hakukoneystävällisiksi, joten lähtökohdat hakukoneoptimointiin on hyvällä tolalla. Kattavan verkostoni avulla voin tarjota myös projektiin tarvittaessa mukaan tekstisisällön suunnittelua ja toteutusta ja ammattimaista hakukoneoptimointia. 

Ota ihmeessä yhteyttä ja sovi ilmainen juttelutuokio (n. 20 min), jossa voimme käydä tarkemmin läpi teidän tarpeita: jussi@monarkia.fi.  
Takaisin ylös